Samla lånen och få mer pengar till hunden

Samla lånen och få mer pengar till hunden

Samla lånen och få mer pengar till hunden

Har du många mindre lån som du måste betala av på varje månad? Då är det smart att samla dina lån och få mer pengar över. Det är det smartaste sättet att bli skuldfri på, förutom att du även redan nästa månad får mer pengar till din hund. Eller för att köpa en hund.

Samla lånen

Vad innebär det att samla sina lån? Jo, att du betalar av alla smålån med ett stort lån med lägre ränta. Det har många fördelar. Små lån har ofta hög ränta. Många mindre lån blir bokstavligen tusenlappar som flyger bort i intet varje år. Kanske varje månad. Du sparar alltså in massa pengar på räntan. Ju mindre lån du har, desto mindre lån kan du bli sen med. Risken för betalningsanmärkning minskar. Sedan finns en stor psykologisk effekt: du tar ditt första steg mot att få en bra ekonomi och faktiskt bli skuldfri. Du kan samla dina lån hos Nstart för att ge dig själv en nystart i livet. Betalningsanmärkning? Inget problem, Nstart kan ändå hjälpa dig.

Pengar till hunden

Hunden är verkligen människans bästa vän, men den fyrbenta vännen är inte helt gratis. Först ska du köpa hunden, sedan ska hunden ha mat varje dag, egen försäkring och även egna prylar. För många kan det bli lite för dyrt. En god anledning att arbeta på ekonomin och samla dina lån. Om du just nu drömmer om egen hund är det smart att tänka igenom din ekonomi. Beräkna kostnaden för att äga en hund. Tänk också på att olika hundraser kostar olika mycket, både i inköp, försäkring och hur mycket de äter. Vissa rashundar kan även vara benägna att få vissa sjukdomar, vilket medför både högre försäkringspremie och veterinärkostnader. Men det är vännen värd.

Inkomst på hundar

Om du vill lägga mycket tid på din hund eller arbeta med hundar finns det stora möjligheter att skapa dig en inkomst. Det kräver mycket arbete, men är möjligt. Förutom hunduppfödning, så kan du skapa en webbshop och sälja hundsaker. Bygg upp din webbshop på fritiden, så kan du efter ett tag gå ner i arbetstid. Du kan också erbjuda hundpromenader eller hundpassning. Är du riktigt seriös och har nog med plats kan du starta ett hunddagis eller ett hundpensionat. Efterfrågan på hunddagis och en trygg plats för hunden att vara på medan husse och matte åker på utlandssemester är stor. Då får du jobba med hundar på heltid.

Du kan också sälja hantverk och design som har med hundar att göra. Om du är skicklig på hantverk kan du skapa snygga och personifierade hundhalsband som du säljer på Etsy. Eller så syr du hundkläder. Det är många som vill ha specialdesignade kläder till sina hundar. Utgå från vad du är duktig på och vad du kommer att trivas med, så har du stora möjligheter att kunna tjäna pengar på ditt intresse.

Rebecka

Uncategorized

No description. Please update your profile.

Kategorier

Senaste inläggen

Hundar

childcare